Saferec
-
-

   -
 
   Tilaajavastuu
   Luotettava Kumppani
» Kiintolevyjen ja muiden tallenteiden tuhoaminen
» Paperin tuhoaminen
» Sähkö- ja elektroniikkaromu
» Matkapuhelinten tietoturvakäsittely
» Muut materiaalit
» Tietokoneiden kierrätys ja ohjelmallinen tietojen hävittäminen

Sähkö- ja elektroniikkaromu
 
Kenelle luovutat sähkö- ja elektroniikkaromun? Suurin osa nykypäivän informaatiosta on tallennettu ns. sähköisiin tallennusvälineisiin, kuten kiintolevyille, muistikorteille, cd-levyille, nauhoitteille yms. Jotta käytöstä poistettujen laitteiden sisältämät tiedot eivät päätyisi vääriin käsiin, kannattaa sähkö- ja elektroniikkaromun tietoturvakäsittely antaa ammattilaisten tehtäväksi. Käyttämällä lukittavaa keräysastiaa on sähkö- ja elektroniikkalaitteiden poistaminen käytöstä vaivatonta. Noudamme täyden astian lukittuna, jätämme tyhjän astian tilalle.
 
Tietosuojakäsittely tehdään aina kaikille tietoa sisältäville tallenteille. Useimmiten tallenteet murskataan, mutta palvelumme sisältää myös kiintolevyjen ohjelmallisen tiedonhävityksen. Luotettava (myös sotilasliitto NATO:n hyväksymä) ohjelmallinen tiedon hävitys mahdollistaa tietokoneiden turvallisen uudelleenkäytön. Uudelleenkäytön vaihtoehtona on aina puhdas materiaalikierrätys, jossa ATK-laitteiden materiaalit pystytään hyödyntämään lähes täysin uusioraaka-aineina.
  
Mitä on sähkö- ja elektroniikkaromu ?
 
Sähkö- ja elektroniikkaromulla tarkoitetaan käytöstä poistettua laitetta, joka tarvitsee toimiakseen sähkövirtaa.

SafeRec Oy katsoo sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätyksen olevan tärkeä osa toimintaansa, mutta tärkein tehtävä on taata tietoturvallinen käytöstä poisto laitteille. Kiintolevyjen tuhoaminen ja tietoturvasta huolehtiminen kannattaa antaa tietoturvan ammattilaisen tehtäväksi. Samalla hoidamme myös muun sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätyksen.
Ota yhteyttä niin kerromme lisää palveluistamme.

 
172041  | Copyright © 2018 Safe Rec Oy
Yhteydenotto myyjään