Saferec
-
-

   -
 
   Tilaajavastuu
   Luotettava Kumppani
12.7.2017 REMEO VAHVISTAA TIETOTURVAPALVELUITAAN OSTAMALLA SAFE REC OY:N
    Ympäristöhuoltoalan yritys Remeo Oy ostaa 12.7.2017 päivätyllä kauppas...

28.12.2012 Turvalukitus yleisiin tiloihin!
    Tietosuoja-astioiden käyttö esim. aulatiloissa on monissa organisaatio...

1.2.2012 Onnea voittajille!
    Riihimäellä ja Hämeenlinnassa järjestettyjen keräystempauksien aikana ...

Keräystempaus tuhottaville papereille Riihimäellä 21.1.2012 ja Hämeenlinnassa 28.1.2012
    Lauantaina 21.1.2012 ja 28.1.2012 Safe Rec Oy järjestää tietosuojapape...

Tuote uutuus TS 240 Multibox ainoana Suomessa
    Tietosuojapaperi ja tallenteet samaan astiaan mutta kuitenkin erikseen...


 
12.7.2017 REMEO VAHVISTAA TIETOTURVAPALVELUITAAN OSTAMALLA SAFE REC OY:N
 
Ympäristöhuoltoalan yritys Remeo Oy ostaa 12.7.2017 päivätyllä kauppasopimuksella tietoturvapalveluyritys Safe Rec Oy:n koko osakekannan ja vahvistaa siten tietoturvapalveluidensa valtakunnallista tarjontaa.

Safe Rec Oy on vuonna 1976 perustettu yritys, joka tarjoaa tietoturvapalveluja yrityksille ja julkiselle sektorille pääosin eteläisessä ja läntisessä Suomessa. Yrityksen nimi Safe Rec tulee englanninkielisestä termistä Safety Recycling, turvakierrätys. Sillä viitataan Safe Rec Oy:n kehittämään menetelmään tietoturvan kannalta ongelmallisen materiaalin keräämiseksi ja jatkokäsittelemiseksi. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Hämeenlinnassa.

Remeo Oy tarjoaa vastaavanlaista tietoturvapalvelua valtakunnallisesti.

”Olemme tehneet tuotannollista yhteistyötä Safe Recin kanssa jo useita vuosia Vantaalla, ja yhteistyö on ollut saumatonta ja tehokasta. Yrityskauppa on luonnollinen jatke monen vuoden hyvälle yhteistyölle laadukkaan ja kilpailukykyisen kumppanin kanssa. Kaupan myötä vahvistamme toimintaamme entisestään mm. tehostamalla logistiikkaa ja karsimalla päällekkäisiä toimintoja”, sanoo Remeo Oy:n toimitusjohtaja Jorma Kangas.

”Omistajina olimme halukkaita löytämään yrityksellemme uuden omistajan, joka takaa toiminnan jatkuvuuden ja sen, että asiakkaamme ja kumppanimme voivat luottaa palvelun ja yhteistyön jatkuvan vähintään yhtä laadukkaana kuin tähänkin asti. Remeo Oy on juuri se oikea uusi omistaja”, toteaa Safe Rec Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Miettinen.

Safe Recin henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Remeo Oy:n palvelukseen ja yrityksen tuotanto jatkuu nykyisissä toimitiloissa. Safe Recin asiakkaat saavat jatkossakin palvelunsa samoin ehdoin kuin tähänkin asti, ja yrityksen yhteistyö sen kumppaneiden kanssa jatkuu myös kuten aiemminkin. Yhteystiedot ja asiakaspalvelu säilyvät toistaiseksi ennallaan.

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Jorma Kangas, Remeo Oy, puh. 044 781 9111, jorma.kangas [ät] remeo.fi

Remeo Oy on valtakunnallinen ympäristöhuoltoalan yritys. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme uusia ratkaisuja, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi. Työllistämme 330 ammattilaista 14 paikkakunnalla ja kahdeksassa kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja käsittelevässä laitoksessa. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 74 miljoonaa euroa. remeo.fi

 
 Takaisin ylös
 
 
28.12.2012 Turvalukitus yleisiin tiloihin!
 
Tietosuoja-astioiden käyttö esim. aulatiloissa on monissa organisaatioissa melko tavallista. Turvallisuutta parantava lukitusrauta on nyt kehitetty SafeRec-ketjun käyttöön. Kuten aiemminkin useissa tuotteissa, lukitusrauta on Safe Rec Oy:n oman tuotekehityksen tulosta.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ja turvallista kokonaispalvelua kaikkeen tietosuojamateriaaliin liittyvissä asioissa. Tästä osoituksena asiakkaamme voivat parantaa yleisissä tiloissa olevien tietosuoja-astioiden turvallisuutta lukitusraudalla, joka mahdollistaa tietosuoja-astian lukituksen seinään.

Ruostumattomasta peilipintaisesta teräksestä valmistettu rauta estää astian siirtämisen kiinteistöstä pois. Lukitusrauta on esteettisesti hyvän näköinen ja mahdollistaa niin haluttaessa kahden eri lukon käytön.

Lisätietoja: Marko Kyyrä Gsm 050-595 4545

 
 Takaisin ylös
 
 
1.2.2012 Onnea voittajille!
 
Riihimäellä ja Hämeenlinnassa järjestettyjen keräystempauksien aikana oli mahdollista osallistua tietosuojapaperin kierrätykseen liittyvään kyselytutkimukseen. Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin kaksi 50 euron arvoista lahjakorttia K-Citymarketiin.

Lahjakortin voittivat Heino Kuoppakangas ja Marika Saarinen. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

 
 Takaisin ylös
 
 
Keräystempaus tuhottaville papereille Riihimäellä 21.1.2012 ja Hämeenlinnassa 28.1.2012
 
Lauantaina 21.1.2012 ja 28.1.2012 Safe Rec Oy järjestää tietosuojapapereiden keräystempauksen. Tempaus järjestetään ensin (21.1.) Riihimäellä, K-Citymarketin pihassa (Merkoksenkatu 5). Seuraava paikka on Hämeenlinna, Tiiriön K-Citymarketin piha (Katsastusmiehentie 6).

Safe Rec – Turvakeräys on molempina päivinä käynnissä klo 11–15. Paikalle voit tuoda luottamuksellisia papereita (vanhoja verokortteja, tiliotteita, palkkakuitteja ym.). Paikan päällä paperimääräsi punnitaan, jonka mukaan paperin asianmukaisesta hävityksestä peritään pieni maksu. Lasku lähetetään jälkikäteen, mutta tietoturvasitoumuksen saat mukaasi heti.

Paperi tuhotaan silppuamalla Safe Rec Oy:n tuhouslaitoksella siten, että tiedon kokoaminen jälkeenpäin on mahdotonta. Paperisilppu toimitetaan eteenpäin pehmopaperin raaka-aineeksi.

Yksityisasiakkaiden lisäksi pienyrittäjät ovat tervetulleita (enintään 100 kg paperia)! Suurista paperieristä toivotaan ilmoitusta jo etukäteen.

Luottamuksellisten papereiden lisäksi voit tuoda tempaukseen käytöstä poistetut muistitikut, muistikortit, CD-/DVD-levyt ja kiintolevyt.

Seuraa ilmoitteluamme paikallislehdessä, jossa tarkempia tietoja tempauksesta!

Ilmoita suurista paperieristä tai kysy tempauksesta tästä.

Tervetuloa käymään!

 
 Takaisin ylös
 
 
Tuote uutuus TS 240 Multibox ainoana Suomessa
 
Tietosuojapaperi ja tallenteet samaan astiaan mutta kuitenkin erikseen

Olemme kehittäneet ainutlaatuisen Multibox astian, jossa eri materiaalit voidaan kerätä turvallisesti ja ympäristöystävällisesti samalla astialla. CD:lle, disketeille ym. muovipitoisille tallenteille on oma syöttöluukkunsa.

Astian sisällä on irroitettava pienempi keräysastia näitä varten, joka mahdollistaa parhaat kierrätystavat eri materiaaleille tuhouksen jälkeen. Mikäli tallenteita tulee enemmän on aina mahdollista käyttää omaa astiaa tallenteille.

Kysy asiantuntijoiltamme parasta vaihtoehtoa juuri teidän tarpeisiinne.

Puh. 09-4247 4000

 
 Takaisin ylös
 
 
172041  | Copyright © 2018 Safe Rec Oy
Yhteydenotto myyjään