Saferec
-
-

   -
 
   Tilaajavastuu
   Luotettava Kumppani
28.12.2012 Turvalukitus yleisiin tiloihin!
    Tietosuoja-astioiden käyttö esim. aulatiloissa on monissa organisaatio...

1.2.2012 Onnea voittajille!
    Riihimäellä ja Hämeenlinnassa järjestettyjen keräystempauksien aikana ...

Keräystempaus tuhottaville papereille Riihimäellä 21.1.2012 ja Hämeenlinnassa 28.1.2012
    Lauantaina 21.1.2012 ja 28.1.2012 Safe Rec Oy järjestää tietosuojapape...

Tuote uutuus TS 240 Multibox ainoana Suomessa
    Tietosuojapaperi ja tallenteet samaan astiaan mutta kuitenkin erikseen...


 
28.12.2012 Turvalukitus yleisiin tiloihin!
 
Tietosuoja-astioiden käyttö esim. aulatiloissa on monissa organisaatioissa melko tavallista. Turvallisuutta parantava lukitusrauta on nyt kehitetty SafeRec-ketjun käyttöön. Kuten aiemminkin useissa tuotteissa, lukitusrauta on Safe Rec Oy:n oman tuotekehityksen tulosta.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ja turvallista kokonaispalvelua kaikkeen tietosuojamateriaaliin liittyvissä asioissa. Tästä osoituksena asiakkaamme voivat parantaa yleisissä tiloissa olevien tietosuoja-astioiden turvallisuutta lukitusraudalla, joka mahdollistaa tietosuoja-astian lukituksen seinään.

Ruostumattomasta peilipintaisesta teräksestä valmistettu rauta estää astian siirtämisen kiinteistöstä pois. Lukitusrauta on esteettisesti hyvän näköinen ja mahdollistaa niin haluttaessa kahden eri lukon käytön.

Lisätietoja: Marko Kyyrä Gsm 050-595 4545

 
 Takaisin ylös
 
 
1.2.2012 Onnea voittajille!
 
Riihimäellä ja Hämeenlinnassa järjestettyjen keräystempauksien aikana oli mahdollista osallistua tietosuojapaperin kierrätykseen liittyvään kyselytutkimukseen. Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin kaksi 50 euron arvoista lahjakorttia K-Citymarketiin.

Lahjakortin voittivat Heino Kuoppakangas ja Marika Saarinen. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

 
 Takaisin ylös
 
 
Keräystempaus tuhottaville papereille Riihimäellä 21.1.2012 ja Hämeenlinnassa 28.1.2012
 
Lauantaina 21.1.2012 ja 28.1.2012 Safe Rec Oy järjestää tietosuojapapereiden keräystempauksen. Tempaus järjestetään ensin (21.1.) Riihimäellä, K-Citymarketin pihassa (Merkoksenkatu 5). Seuraava paikka on Hämeenlinna, Tiiriön K-Citymarketin piha (Katsastusmiehentie 6).

Safe Rec – Turvakeräys on molempina päivinä käynnissä klo 11–15. Paikalle voit tuoda luottamuksellisia papereita (vanhoja verokortteja, tiliotteita, palkkakuitteja ym.). Paikan päällä paperimääräsi punnitaan, jonka mukaan paperin asianmukaisesta hävityksestä peritään pieni maksu. Lasku lähetetään jälkikäteen, mutta tietoturvasitoumuksen saat mukaasi heti.

Paperi tuhotaan silppuamalla Safe Rec Oy:n tuhouslaitoksella siten, että tiedon kokoaminen jälkeenpäin on mahdotonta. Paperisilppu toimitetaan eteenpäin pehmopaperin raaka-aineeksi.

Yksityisasiakkaiden lisäksi pienyrittäjät ovat tervetulleita (enintään 100 kg paperia)! Suurista paperieristä toivotaan ilmoitusta jo etukäteen.

Luottamuksellisten papereiden lisäksi voit tuoda tempaukseen käytöstä poistetut muistitikut, muistikortit, CD-/DVD-levyt ja kiintolevyt.

Seuraa ilmoitteluamme paikallislehdessä, jossa tarkempia tietoja tempauksesta!

Ilmoita suurista paperieristä tai kysy tempauksesta tästä.

Tervetuloa käymään!

 
 Takaisin ylös
 
 
Tuote uutuus TS 240 Multibox ainoana Suomessa
 
Tietosuojapaperi ja tallenteet samaan astiaan mutta kuitenkin erikseen

Olemme kehittäneet ainutlaatuisen Multibox astian, jossa eri materiaalit voidaan kerätä turvallisesti ja ympäristöystävällisesti samalla astialla. CD:lle, disketeille ym. muovipitoisille tallenteille on oma syöttöluukkunsa.

Astian sisällä on irroitettava pienempi keräysastia näitä varten, joka mahdollistaa parhaat kierrätystavat eri materiaaleille tuhouksen jälkeen. Mikäli tallenteita tulee enemmän on aina mahdollista käyttää omaa astiaa tallenteille.

Kysy asiantuntijoiltamme parasta vaihtoehtoa juuri teidän tarpeisiinne.

Puh. 09-4247 4000

 
 Takaisin ylös
 
 
139166  | Copyright © 2017 Safe Rec Oy
Yhteydenotto myyjään